119 ton CO₂ bespaard!

Bandenspanning

/

CO₂-uitstoot

/

Auto's

/

Mobiele Service

/

Verkeersveiligheid

Een terugblik op 2023: de mooie besparingen die we gerealiseerd hebben met onze klimaatacties.

De eerste maand van het nieuwe jaar zit er bijna op en de eerste auto's zijn door onze teams alweer voorzien van de juiste bandenspanning. Voor we verder gaan met dit jaar, is het een mooi moment om terug te blikken op de Mobiele Service Band op Spanning in 2023!

Aan de start van een van onze drukste periodes ging onze Mobiele Service verder onder een nieuwe vlag: De Groene Garage. Maar dat was niet het enige noemenswaardige moment van 2023.

Rich text image

We hebben met onze Mobiele Service ruim 9000 auto's gecontroleerd! Onze teams gingen weer het hele land door. Zo waren er klimaatacties in Sneek, Nuenen, Amersfoort, Tilburg, Hoofddorp, Breda, Groningen, Bergeijk, Roosendaal en in nog vele andere plaatsen in Nederland.

Al die gecontroleerde autobanden zijn, indien nodig, door onze ervaren medewerkers weer op de juiste spanning gebracht. En dat was vaak nodig.... Maar liefst 84% van de gecontroleerde auto's reed met onderspanning! Door middel van ons handige ruitenwisserkaartje zijn alle automobilisten hier op geattendeerd.

Door de klimaatacties gingen de automobilisten direct een stuk veiliger de weg op. En dat is niet het enige positieve effect! Onze acties leverden mooie besparingen op: zo werd er 31.859 liter brandstof bespaard én maar liefst 119,3 ton CO₂ bespaard!

Super resultaten voor 2023! En de eerste besparingen voor 2024 zijn inmiddels ook alweer binnen. Dat belooft veel goeds voor dit jaar.

Ilse

/

30/01/2024