Band op Spanning gaat verder als De Groene Garage!

De Groene Garage

/

Slimme Bandenpomp

/

Mobiele Service

/

Nederlandse CO₂-certificaten

Band op Spanning, bekend van de Slimme Bandenpomp en de Service op Locatie, gaat verder als ‘De Groene Garage’!

Band op Spanning, bekend van de Slimme Bandenpomp en de Service op Locatie, gaat vanaf 10 oktober 2023 verder onder de naam ‘De Groene Garage’. Ook de Service op Locatie heeft een nieuwe naam en is vanaf heden bekend als de Mobiele Service: Band op Spanning.

Met de al bekende Slimme Bandenpomp en de Mobiele Service, bieden wij klimaatwinst met goed opgepompte banden. Door service en gemak te combineren is schoner, zuiniger en veiliger rijden voor elke automobilist mogelijk. Met het introduceren van de nieuwe naam De Groene Garage, is dit ook het perfecte moment voor de lancering van een geheel nieuw product. Onze Nederlandse CO₂-certificaten!

De Slimme Bandenpomp levert meer brandstofbesparing op bij gebruik dan alle gangbare luchtpompen. Deze klimaatwinst is onafhankelijk aangetoond door het adviesbureau CE Delft en onafhankelijk vastgesteld door de Stichting Nationale Koolstofmarkt (SNK). Door bij ons certificaten te kopen, reduceer je CO₂ in Nederland. De opbrengst van certificaten gebruiken wij om meer Bandenpompen in Nederland te plaatsen en daarmee telkens meer CO₂ te reduceren.

“De naamswijziging en de toevoeging van onze Nederlandse CO₂-certificaten is een belangrijk moment. Met deze nieuwe stap gaan we verder in onze ambitie om CO₂-uitstoot te voorkomen én te reduceren.”, zegt Laurens Drogendijk, directeur van De Groene Garage.

Bij een nieuwe naam hoort uiteraard ook een nieuwe website! Op www.degroenegarage.org is alles te vinden over de klimaatwinst die wij bieden met onze producten en voor de liefhebber meer achtergrond informatie in onze gloednieuwe kennisbank. Uiteraard is het ook dé plek om alles te weten te komen over onze CO₂-certificaten!

Met de naamswijziging naar De Groene Garage start er een nieuw tijdperk.

Uit liefde voor de natuur,

in actie voor het klimaat!

Ilse

/

10/10/2023

/

De Groene Garage