Mobiele

service

Wij steken graag onze handen uit de mouwen voor een beter klimaat. Onze enthousiaste medewerkers lossen het probleem van zachte banden direct voor je op: een feestje voor je banden!

Hoe werkt het?

Onze servicemedewerkers komen met mobiele apparatuur naar het parkeerterrein of de garage toe. In overleg vinden wij altijd een werkwijze en planning die goed past bij en aansluit op de wensen en mogelijkheden van de locatie.

Ons ervaren team komt met enthousiasme naar jouw locatie.

Iedereen die dat wil, kan van onze Mobiele Service gebruikmaken.

We controleren de spanning en pompen de banden gelijk op.

De automobilist en opdrachtgever krijgen direct de resultaten.

Onze Mobiele Service is erg flexibel. We passen onze werkwijze en planning graag aan op jouw wensen en de mogelijkheden van de locatie. Lees hieronder meer!

Double block image

Wat zijn de mogelijkheden?

Met de Mobiele Service komt er een team medewerkers bij jou op locatie langs. Het ervaren team zorgt ervoor dat de geselecteerde auto’s van de juiste bandenspanning worden voorzien. Onze Mobiele Service is in heel Nederland in te zetten op plekken zoals een gemeentelijk parkeerterrein, kantoor, evenement of bijeenkomst. Na het oppompen van de banden laten we een kaartje achter met daarop de juiste bandenspanning en de gerealiseerde besparingen voor het klimaat en de portemonnee. De opdrachtgever ontvangt een totaaloverzicht van de gerealiseerde besparingen. De automobilist reist vervolgens schoner, veiliger en goedkoper verder.

ONZE IMPACT

service

Het is fijn als dit noodzakelijke klusje, wat er regelmatig bij inschiet, voor je gedaan wordt. Hiermee ontzorg je medewerkers, bezoekers en inwoners. De kostenbesparing van circa 15 euro is daarbij een mooi cadeau. Door onze service aan te bieden, laat je direct zien hoe jouw organisatie helpt het klimaatprobleem aan te pakken.

minder CO₂-uitstoot

Als je fietst met zachte banden, moet je harder trappen. Hetzelfde geldt voor een auto: met zachte banden, moet de motor harder werken. Dit zorgt voor onnodig brandstofverbruik en CO₂-uitstoot. Door de inzet van de Mobiele Service rijdt je met de juiste en hogere bandenspanning weg.

Veiligheid

Met opgepompte banden is jouw remweg korter en de wegligging beter. En dat is natuurlijk prettig. Als onze medewerkers een vermoedelijk lekke band aantreffen, ontvangt de automobilist een waarschuwing. Zo worden klapbanden en ongelukken tijdens het rijden voorkomen.

schonere lucht

Nadat wij je banden hebben opgepompt, hoeft de motor minder hard te werken. Hierdoor wordt er niet alleen minder CO₂ uitgestoten, maar ook minder stikstof (NOx). Daarmee verbetert de luchtkwaliteit direct en lokaal. Schonere lucht is goed voor de gezondheid van iedereen en helpt mensen met luchtwegproblemen.

Minder microplastics

Door een betere bandenspanning slijten je banden minder snel. Daarmee voorkom je afname van je profiel. Bandenslijpsel komt als fijnstof of (micro)plasticvervuiling in het milieu terecht, langs de kant van de weg, in het water en uiteindelijk in de zee. De Mobiele Service draagt bij aan de aanpak van de plasticsoep.

kostenbesparing

Rijden met goed opgepompte banden zorgt voor 2% tot 5% brandstofbesparing of vergroting van de actieradius. De voorkomen bandenslijtage levert langer gebruik van je banden op. Dit levert de automobilist een kostenbesparing op van 100 euro per jaar per auto. Bovendien worden maatschappelijke kosten van schade, ongelukken en slechte luchtkwaliteit voorkomen.

Mobiele Service bij jou op locatie?

Uil

Onze Mobiele Service is erg flexibel. We passen onze werkwijze en planning graag aan op jouw wensen en de mogelijkheden van de locatie. Wij voeren door heel Nederland grote en kleine acties uit, door de week of in het weekend, voor alle auto’s of slechts een deel. Ook een terugkerende kwartaalservice is mogelijk. Het lukt altijd een passende werkwijze te vinden die aansluit op jouw wensen. Wij maken graag een offerte op maat.